GUIA DE COMPRA

MÈTODES DE PAGAMENT

Els nostres preus inclouen l’IVA.
Acceptem el pagament amb targetes de crèdit i amb PayPal.
Termini màxim de recepció del pagament: 5 dies feiners. Passat aquest termini, cancel·larem la comanda.
Temps de preparació: 3-5 dies a partir de la recepció del pagament.

ENVIAMENT

Podem enviar a tot el món.
L’enviament es fa a través de Correos, per correu certificat i amb número de seguiment.
Les despeses d’enviament es calculen en el moment del checkout, en funció del destí.
El lliurament urgent té un cost addicional. Si us plau, consulteu-ne les condicions.
Terminis estimats de lliurament:
• Espanya: 3-4 dies feiners
• Europa: 4-6 dies feiners
• Resta del Món: 15-25 dies feiners
Aquests terminis són estimacions donades per Correus i poden no ser exactes. En períodes de molta feina (com Nadal) aquests temps d’enviament poden ser més llargs i no podem garantir que el vostre paquet arribi abans d’una data específica.
En enviaments internacionals, les despeses de duana addicionals i els impostos locals, són a càrrec del comprador.
Consulteu les nostres condicions especials per a vendes a l’engròs.

CANVIS I DEVOLUCIONS

Només es realitzaran en el cas de que el producte tingui algún defecte de fabricació.

FAQ

Les nostres joies són aptes per l’ús diari. Són més resistents del que, a priori, es pot pensar. Tot hi així cal tenir en compte que el vidre bufat, com a tal, és un material delicat i per tant cal evitar els cops i les caigudes. No mulleu les joies, perquè, si bé no hi entra aigua, hi pot entrar humitat i que la bombolla quedí entel·lada. L’ús de perfums i determinats típus de Ph de la pell podrien alterar el color del metall.

Es recomana no utilizar productes químics o abrasius. Les bombolles de vidre es poden netejar amb un drap de microfibra per atrapar la pols i deixar-les brillants. Per a la base, en el cas que sigui de plata, el millor és un producte específic per netejar la plata. I els productes amb la base banyada en Or, amb un drap sec i suau.

Depen del tipus de pell. Les joies estàn fetes amb vidre bufat i els materials següents:
– ANELLS: disponibles en bany de Plata de de 3 micres, lliure de níquel o de Plata de 1a llei (925).
– ARRACADES A PRESSIÓ: Base de Plata de 1a llei (925) amb tanca de Plata de 1a llei (925) i sil·licona hipoal·lergènica.
– ARRACADES LLARGUES: Base de Plata de 1a llei (925), disponible banyada en 3 micres d’Or de 22k.
– PENJOLLS I COLLARETS: Cable d’acer, bany de Plata de 1a llei (925), protegit amb pel·lícula de nylon. Tanca de mosquetó de 8 mm, de Plata de 1a llei (925). Disponibles banyats en 3 micres d’Or de 22k.
Totes les nostres peces estan lliures de níquel. Actualment, tant la Unió Europea com els Estats Units, prohibeixen l’ús del níquel en joieria o bijuteria, perquè pot produir al·lèrgies i, fins i tot, resultar cancerígen.

Tots els nostres productes van presentats i protegits amb una capsa de regal, feta a mà i creada especialment per a cada joia. A més, per als enviaments, les capses de regal van totalment protegides amb un envàs secundari, per a que no arribin malmeses.

La targeta regal et permet triar el preu del teu regal, sense haver de decidir què vols regalar i deixant escollir a la persona a qui li fas. Tries l’import que vols regalar, la persona destinatària del regal rebrà un email amb la targeta regal i les instruccions per adquirir el producte desitjat. A més, RING RING BCN l’obsequiarà amb una bosseta de cotó orgànic per endur-se les joies on vulgui.

En cas de no encertar amb el color, t’oferim la possibilitat de contactar amb nosaltres per a venir-nos a veure a una de les fires i triar tu mateix.

Scroll to Top