SOBRE RING RING

RING RING BCN

Són joies de vidre bufat dissenyades i fetes a mà a Barcelona, des de finals de 2013.

QUÈ ENS INSPIRA? 

La llum de la Mediterrània, els colors, les textures. Volem atrapar tota aquesta bellesa. I què millor que embolcallar-la amb bombolles transparents que et permeten contemplar-la, portar-la amb tu.

COM NEIXEN LES COL·LECCIONS?

La base dels de RING RING BCN és el vidre bufat. Un material que uneix l’antiguitat i la modernitat. Una tècnica que combina l’artesania i el disseny. I una qualitat, la transparència, que deixa veure el què conté a l’interior.

Warning: require_once(/usr/home/ringringbcn.com/web/wp-content/plugins/elementor/includes/libraries/bfi-thumb/bfi-thumb.php): failed to open stream: No such file or directory in /usr/home/ringringbcn.com/web/wp-content/plugins/elementor/includes/controls/groups/image-size.php on line 198 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/usr/home/ringringbcn.com/web/wp-content/plugins/elementor/includes/libraries/bfi-thumb/bfi-thumb.php' (include_path='.:/usr/home/sys/phpfarm/inst/php-7.0.30/pear/php/') in /usr/home/ringringbcn.com/web/wp-content/plugins/elementor/includes/controls/groups/image-size.php on line 198 Fatal error: Uncaught Error: Class 'Elementor\Core\Logger\Loggers\Logger_Interface' not found in /usr/home/ringringbcn.com/web/wp-content/plugins/elementor/core/logger/manager.php:182 Stack trace: #0 /usr/home/ringringbcn.com/web/wp-content/plugins/elementor/core/logger/manager.php(45): Elementor\Core\Logger\Manager->get_log_type_from_php_error(64) #1 [internal function]: Elementor\Core\Logger\Manager->shutdown() #2 {main} thrown in /usr/home/ringringbcn.com/web/wp-content/plugins/elementor/core/logger/manager.php on line 182